Reklamné oznámenie
E-shop ľahko & rýchlohttps://www.weblahko.skSystém WebĽahko ponúka moderné e-shop s podporou on-line platieb.
Maj vlastné webové stránky!https://www.weblahko.skMať svoje vlastné webové stránky nebolo nikdy jednoduchšie. S WebĽahko ich môžete mať aj Vy.
Tvorba webových stránokhttps://blog.pageride.comSpoznajte výhody balíčka služieb Premium! Aktivujte si ho na 30 dní ZADARMO.

 

...článok z novín...

 

Začali tréningy na piesku

...a nie je to žiadna prechádzka po pláži! :)

 

  Oteplenie na začiatku mája prinieslo opäť možnosť vyjsť von bosí a začať trénovať plážový volejbal na ihrisku v Novom Tekove a prezradíme vám - je to teda riadna drina! Kvôli detailom sme vyspovedali hlavného trénera Mateja Novodomského.

 

Ako dlho hrávate / trénujete plážový volejbal?
Prvýkrát som na ihrisko pre plážový volejbal vstúpil v roku 2006 a moja láska k tomuto športu sa pretavila na odovzdávanie vedomostí a skúseností iným v roku 2016. Od roku 2021 trénujem detí a dospelých na krásnom, novo vybudovanom ihrisku v Novom Tekove.


Aké vekové kategórie sa tréningov môžu zúčastniť?
V skratke od 5 do 99 rokov 😊 Prvé tri roky som trénoval iba dospelých, ale potom – úplnou náhodou som zistil, že niektoré 7 ročné deti majú problém chytiť a hodiť loptu, čo je „smutnou vizitkou“ obdobia, v ktorom momentálne žijeme, pretože čoraz častejšie nechávame deti hrávať sa na mobile, tablete, sedieť pred televízorom alebo počítačom – to bol pre mňa silný moment, v ktorom som sa rozhodol, že sa musím začať venovať čo najmladším deťom. Momentálne prebiehajú tréningy v piatich kategóriách:
1. 5 – 7 rokov
2. 8 – 12 rokov
3. 13 a viac začiatočníci
4. pokročilí
5. individuálne tréningy


  Každá skupinová kategória má tréningy 2 x týždenne. Najmladšie deti si zvykajú na pohyb po piesku, súťaženie a hru s loptou.
  Staršie deti a začiatočníci budujú kondíciu, učia sa pravidlá a správnu techniku plážového volejbalu a jej používanie v pohybe. Pokročilí trénujú postavenie, herný systém a ostatné dôležité zručnosti, aby mohli začať hrávať vo dvojiciach.  


Ak tréningy sú mesiac v plnom prúde, je možné sa ešte prihlásiť? Ak áno, ako? Kde?
  Momentálne máme spolu cez 30 hráčov, ale v každej kategórii máme ešte nejaké voľné miesto. Taktiež, v prípade potreby a veľkého záujmu sme pripravení vytvoriť ďalšie tréningové termíny. Prihlásiť sa je možné na telefónnom čísle 0917 835 366 (ak by sme aj nedvíhali telefón – asi trénujeme – zavoláme späť 😊 ).

Tvorba webových stránok na WebĽahko | Nahlásiť obsah