Reklamné oznámenie
Maj vlastné webové stránky!https://www.weblahko.skMať svoje vlastné webové stránky nebolo nikdy jednoduchšie. S WebĽahko ich môžete mať aj Vy.
duo Axis l hudba na svadbu l modhttps://www.duoaxis.skOBROVSKÝ MULTIŽÁNROVÝ NADUPANÝ REPERTOÁR STOVIEK HITOV PRE VŠETKY GENERÁCIE.*INTERAKCIA S PUBLIK
Účtovníctvo Žilinahttps://www.alexis-consult.skPodvojné jednoduché účtovníctvo Žilina daňové priznanie poradenstvo živnostník účtovník ekonóm

 

...článok z novín...

Záver tréningovej sezóny na piesku

 

  Tento rok k nám zavítalo chladnejšie počasie už v druhej polovici septembra a tak nám prirodzene končí tréningová sezóna na ihriskách pre plážový volejbal v Novom Tekove skôr ako sme plánovali. S letom sme sa však rozlúčili po svojom – zábavou a dvomi turnajmi. Ale poďme pekne poporiadku, najprv trošku štatistiky.

  Tréningová sezóna na piesku nám začala 9. mája 2022, pre najmenšie detičky skončila v piatok 23. 9. 2022, pre staršie deti a dospelých stále pokračuje. Počas necelých piatich mesiacov sme pod klubom „Beach club Nový Tekov“ zorganizovali neuveriteľných 124 tréningov do ktorých sa zapojilo 39 hráčov v štyroch kategóriách: deti 5 – 8 rokov / dorast 9 – 15 rokov / dospelí začiatočníci / pokročilí. Trénovali sme pri jemnom vánku, horúcom slnku, dažďových prehánkach, ale aj pri súmraku, kde sme skoro nevideli na lopty, ale čo je skutočne dôležité - VŽDY sme sa pohybom po piesku zabávali.

  Na záver sme zorganizovali hneď dva turnaje – „prehadzovanú“ pre mladšie deti a „bagrovanú“ pre tie staršie. "Pre mňa ako hlavného trénera bolo mimoriadne potešujúce pozerať sa pri turnajoch – kam sa deti technicky posunuli za pár mesiacov“ – dodáva Matej Novodomský.

GRATULUJEME tým najúspešnejším:

prehadzovaná – mladšie detičky
1. miesto            Jakub Bicka
2. miesto            Simonka Maďarová
3. miesto            Saška Bicková

bagrovaná – staršie deti
1. miesto            Zdenka Kubíková
2. miesto            Terezka Palicová
3. miesto            Samko Szabó

Víťazi, ale aj všetci ostatní hráči si odniesli sladké / slané ceny podľa výberu, veď bolo potrebné doplniť „vyšportovanú“ energiu :) Na záver by sme sa chceli za celý klub pre plážový volejbal v Novom Tekove veľmi pekne poďakovať pánovi starostovi L. Nagyovi a poslancom obecného zastupiteľstva za vybudovanie ihrísk a dreveného altánku, ale aj za neustálu podporu tohto krásneho športu v našej obci, ĎAKUJEME!

Tvorba webových stránok na WebĽahko | Nahlásiť obsah